Internetconsultatie subsidieregeling Versterking duurzaam verdienvermogen in Papiaments, Engels

De internetconsultatie subsidieregeling Versterking duurzaam verdienvermogen Aruba, Curaçao en Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba is nu ook beschikbaar in het Papiaments en Engels.

Versterking duurzaam verdienvermogen

De subsidieregeling is bedoeld om investeringen te doen die bijdragen aan de duurzame economische ontwikkeling van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Saba en Sint Eustatius. Het gaat onder andere om projecten op het gebied van klimaatverandering en energietransitie, onderwijs, digitale infrastructuur en publieke dienstverlening, basisinfrastructuur, voedselproductie en het verduurzamen van economische sectoren.

Ook kan subsidie worden aangevraagd voor investeringen die nodig zijn om een projectaanvraag voor te bereiden. Voor deze regeling is in totaal € 130 miljoen beschikbaar voor de zes eilanden: € 100 miljoen voor de Landen Aruba, Curaçao en Sint Maarten en € 30 miljoen voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Het publiek kan tot 28 juli op de subsidieregeling reageren via de internetconsultatiepagina https://www.internetconsultatie.nl/duurzaam_verdienvermogen_caribisch_deel_koninkrijk/b1 (Klik op ‘relevante documenten’ aan de linkerkant van de pagina voor de vertaling in het Engels en Papiaments.)